Takaisin uutisiin
20 lokakuun, 2020 Mediassa, Uncategorized @fi, Uutiset

”Länsförsäkringar Bank valitsee Crosskeyn varainhoidon back office-järjestelmän

Länsförsäkringar Bank on valinnut Crosskeyn SaaS-pohjaisen varainhoidon back office-järjestelmän, joka korvaa olemassa olevat järjestelmät. Ratkaisu kattaa varainhoidon ja sijoitusrahastojen arvopaperien kaupankäynnin ja selvityksen sekä salkkujen hallinnon.

Ratkaisu tulee palvelemaan Länsförsäkringarinin asiakkaita niin verkossa, mobiilipalveluissa kuin valtakunnanlaajuisen konttoriverkoston kautta.

– Pohjoismaiden ehkä nopeimmin kasvavana järjestelmä- ja palvelutoimittajana varainhoitajille olemme innoissamme Crosskeyllä, kun saamme toimittaa kattavan ratkaisun yhdelle Ruotsin suurimmista täyden palvelun vähittäispankeista. Tämä on myös osoitus Crosskeyn ja hiljattain ostamamme Model IT:n yhdistyneiden voimavarojen tulevaisuuden potentiaalista. Model IT:llä tulee olemaan tärkeä rooli uuden ratkaisun toimittamisessa Länsförsäkringarille, sanoo Johan Dahlström, Head of Capital Markets Crosskeyllä, ja jatkaa:

– Länsförsäkringarinin tavoite on pikemminkin luoda alusta tulevaisuuden kasvulle varainhoidon saralla kuin olemassa olevan teknologian vaihtaminen uuteen. Tavoite sopii hyvin yhteen Crosskeyn palveluiden kanssa. Odotamme innolla läheistä ja aktiivista kumppanuutta Länsförsäkringarinin kanssa niin uuden ratkaisun implementaation aikana kuin vastaisuudessakin.”

Share to Facebook Share to Twitter