Takaisin asiakkaat-sivulle
Cases
Marginalen Bank

Haaste

Marginalen Bank tarvitsi uuden verkkopankkialustan, joka mahdollistaisi liiketoiminnan kasvattamisen ja palveluiden laajentamisen pitkällä aikavälillä. Pankki halusi, että sekä yksityis- että yritysasiakkaiden tiedot siirretään sujuvasti uuteen järjestelmään mm. lainojen lisämyynnin edistämiseksi. Lisäksi toivottiin mahdollisuutta lisätä tarvittaessa uusia toimintoja, kuten mobiilipankki. Koko järjestelmänvaihto tuli saada valmiiksi alle vuodessa.

Sujuva toteutus edellytti yhteistyökumppania, jolla oli riittävä ymmärrys alasta ja tarvittava tekninen osaaminen. Kolme tekijää sai Crosskeyn erottumaan edukseen: hyväksi havaittu alusta, aiemmat onnistuneet hankkeet ja syvä sitoutuminen asiakkaisiin.

Tarvitsimme luotettavan toimittajan, jonka avulla voisimme kasvaa ajan kuluessa. Valitsimme Crosskeyn. He ymmärtävät alaamme ja venyvät tarvittaessa varmistaakseen, että kaikki sujuu hyvin. Se on todellista kumppanuutta – melkein kuin yhteisyrityksessä.

– Arnaud Froment, CIO, Marginalen Bank

”Crosskey osaa yhdistää järjestelmällisyyden ja joustavuuden. Me olemme myös kasvuyritys, ja Crosskeyn liiketoiminnan osaaminen tukee kasvuamme.”

- Arnaud Froment, CIO, Marginalen Bank

Tulokset numeroina

24/7 käytettävyys
99.9 % toteutunut käytettävyys
30 % suurempi asiakasaktiivisuus

Ratkaisu

Crosskey toimittaa verkkopankin palveluna Marginalen Bankille. Vastaamme kaikesta, aina järjestelmän laitteista loppukäyttäjän käyttökokemukseen asti. Seuraava askel onkin mobiilipankkiratkaisu, ja se on meillä jo kehitteillä. Tavoitteena on luoda Ruotsin nopein ja helppokäyttöisin mobiilipankki.

Tulokset

Tiedot siirrettiin migraation aikataulun mukaisesti ja implementaation sujuvuus ylitti kaikki odotukset. Menestyksekäs kumppanuus jatkuu vielä pitkään.

Nopeammat päivitykset ja uudet ominaisuudet Enemmän myyntiä vanhoille asiakkaille Tiivistä digitaalista kehitystyökumppanuutta Yksi palvelu ja yksi kirjautuminen kaikkiin tuotteisiin Helppo sisäänkirjautuminen mobiilipankkitunnuksilla Parempi kontakti asiakkaisiin suorassa, suojatussa viestipalvelussa

Asiakkaat

Share to Facebook Share to Twitter
Stefan Eriksson

Stefan Eriksson

Sales & Key Account Management

    Olen samaa mieltä siitä, että Crosskey rekisteröi edellä mainitut tiedot ja antaa minulle tietoja palveluista ja tuotteista sähköpostitse.