Takaisin asiakkaat-sivulle
Cases
S-Pankki

Haaste

S-ryhmä halusi perustaa pankin, joka mahdollistaisi sille uudenlaisia liiketoimintatapoja Suomen pankkisektorilla. Pankin perustaminen on valtava urakka. Se vaatii pankkijärjestelmän integrointia ja yhdenmukaistamista sekä suuren tietomäärän siirtämistä. Vaikka pankkijärjestelmä muodostaa pankin toimintojen ytimen, myös organisaation, tuotteiden ja prosessien luominen on mittava hanke.

Tehtävä edellytti kumppania, joka ymmärtää alaa syvällisesti, ja järjestelmää, joka on riittävän vakaa valtavien tapahtumamäärien käsittelyyn.

“Suosittelemme Crosskeytä lämpimästi. Crosskeyllä on asiatuntemusta ja ymmärtävää pankille tärkeät prosessit.”

– Iikka Kuosa, SVP, Business Development and IT, S-Pankki

”Crosskeyn ratkaisut ovat liiketoimintamme perusta.”

- Iikka Kuosa, SVP, Business Development and IT, S-Pankki

Tulokset numeroina

86.5 % prosentin loppuasiakastyytyväisyys (10 % keskiarvoa korkeampi)
2 700 000 loppuasiakasta

Ratkaisu

S-ryhmä aloitti pankkitoiminnan puhtaalta pöydältä ja perusti uuden pankin. Crosskey räätälöi järjestelmän, joka vastasi yrityksen tarpeisiin. Crosskeyn alan hyvä tuntemus vaikutti oleellisesti hyvään lopputulokseen. Crosskeyn Core Banking-järjestelmä ja verkkopankki sopivat S-Pankille: ratkaisuun sisältyy asiakashallinnan tuki, talletukset, lainat, maksuliikenne ja yritystuotteet, ja kaikkien näiden pääkanavana on verkkopankki.

Pankkiratkaisu (Core Banking) toimii erittäin vakaasti, ja se käsittelee miljoonia asiakkaita ja tapahtumia luotettavasti. Crosskeyn verkkopankki valittiin maineensa vuoksi yhdeksi markkinoiden parhaista verkkopankeista. Ratkaisu muokattiin S-Pankin vähittäispankkitarpeisiin ja -tuotteisiin sopivaksi. Tuotevalikoiman kehittämistä on jatkettu yhteistyössä S-Pankin kanssa.

“Crosskey esittelee ratkaisunsa selkeästi. Se on tärkeää, koska haluamme ymmärtää uudet ratkaisut perinpohjaisesti ennen ostopäätöstä. Crosskey on meille luotettava kumppani jonka kanssa löydämme meille parhaat ratkaisut.”

Iikka Kuosa, SVP, Business Development and IT, S-Pankki

Tulokset

S-Pankki on tehnyt tiivistä yhteistyötä Crosskeyn kanssa vuodesta 2006, eli toimintansa alusta lähtien. Kumppanuus on edistänyt kasvua ja uusien tuotteiden kehittämistä.

99.9% prosentin toteutunut käytettävyys 24/7 asiakaspalvelu verkkopankin kautta >100M+ tilitapahtumaa vuosittain

Asiakkaat

Share to Facebook Share to Twitter
Alexander Aminoff

Alexander Aminoff

Sales & Marketing Director

    Olen samaa mieltä siitä, että Crosskey rekisteröi edellä mainitut tiedot ja antaa minulle tietoja palveluista ja tuotteista sähköpostitse.