Takaisin uutisiin
29 lokakuun, 2019 Mediassa, Uutiset

Crosskey ja Model IT yhdistyvät

Crosskey, jonka asiakkaita ovat pankit, luottokorttiyhtiöt ja omaisuuden- ja rahastojen hoitajat, on johtava IT-järjestelmä- ja palvelutoimittaja Pohjoismaissa. Crosskey vahvistaa tarjontaansa hankkimalla omistukseensa Model IT Oy:n. Model IT on Helsingistä käsin toimiva ohjelmistokehitysyhtiö, joka palvelee omaisuudenhoito-, rahasto- ja vakuutusyhtiöitä. Model IT:n päätuotteet ovat OneFactor-varainhoitojärjestelmä ja cFrame-tasehallintaväline. Model IT työllistää omassa palveluksessaan 13 henkeä ja Model IT:n liikevaihto oli noin 1,8 milj. euroa viime tililikaudella.

Model IT on johtavia järjestelmätoimittajia Suomen omaisuudenhoitomarkkinalla. Crosskeyn ja Model IT:n pitkään jatkuneen yhteistyön kautta OneFactor järjestelmä on voittanut jalansijaa myös Ruotsissa. Yhdistyminen turvaa asiakkaillemme tuotteiden pitkän elinkaaren ja jatkuvan kehityksen ja avaa oven uusille IT- ja back-office palveluille.

– Crosskey ja Model IT ovat toimineet läheisessä yhteistyössä jo pitkään ja tämän kaupan kautta saamme luotua erinomaisen tilaisuuden jatkaa tarjontamme kehittämistä, sanoo Johan Dahlström, Head of Capital Markets, Crosskey.

Crosskey ja Model IT ovat valmistelleet yhdistymistä pidempään ja alusta alkaen molempien osapuolten näkemys on ollut se, että yhdistyneenä voimme tarjota parempia palveluja asiakkaillemme. Kaupan avulla Crosskey saa käyttöönsä Model IT:n tuoteportfolion ja asiantuntemuksen. Samalla Model IT:stä tulee osa vahvaa ja perinteikästä konsernia, joka turvaa jatkuvan kehityksen.

– Yhdistyminen on erinomainen ratkaisu Model IT:n tulevaisuudelle. Olemme vakuuttuneita siitä, että tämä on paras mahdollinen vaihtoehto sekä asiakkaillemme että omalle henkilökunnallemme, toteaa Osmo Jauri, CEO, Model IT.

Kaupassa myyjinä ovat Model IT:n johto ja osa työntekijöistä. Koko Model IT:n tiimi jatkaa yhtiössä nykyisissä tehtävissään. Jatkossa tuotteiden ja palvelujen kehittäminen jatkuu yhdessä Crosskeyn tiimin ja asiakkaiden kanssa.

– Viime vuosina Crosskey on luonut uutta tarjontaa pohjoismaiselle varainhoitomarkkinalle. Model IT on jo alusta alkaen ollut strateginen osa tätä panostusta ja nyt koemme, että tämä panostus kantaa hedelmää ja olemme onnistuneet luomaan vahvaa asiakaskysyntää. Nyt tehty kauppa on looginen jatko yhteistyölle, sanoo Thomas Lundberg, CEO, Crosskey.

Crosskeysta

Crosskey, joka juhlistaa 15-vuotista taivaltaan, toimittaa modulaarisia palveluita ja järjestelmiä pankki-, kortti- ja varainhoitoaloille. Noin 250 työntekijää pitävät huolta tyytyväisistä asiakkaista Helsingissä, Turussa, Maarianhaminassa ja Tukholmassa. Crosskey pyrkii kestäviin ratkaisuihin, joilla on positiivinen ympäristövaikutus.

Model IT:stä

Model IT on teknologiayritys, joka tuottaa innovatiivisia ohjelmistoja ja palveluita finanssisektorille. Crosskeyn varainhoitoratkaisu perustuu Model IT:n kehittämään OneFactor-varainhoitojärjestelmään.

Lisätietoja antaa

Johan Dahlström
Head of Capital Markets
+46 (0)72 535 42 56
johan.dahlstrom@crosskey.se

Thomas Lundberg
CEO
+358 (0)40 5913159
thomas.lundberg@crosskey.fi

Share to Facebook Share to Twitter