Yhdessä tuotamme tulosta

IT-ratkaisujen avulla pyritään usein leikkaamaan kuluja. Me tiedämme, että niillä on reilusti muutakin annettavaa. Vankkumaton menestys vaatii kuluista nipistämisen lisäksi myös taitoa luoda uusia tulonlähteitä, ja juuri tässä me olemme erittäin taitavia. Olemme hioneet valikoimamme ja työtapamme yksi selkeä päämäärä mielessämme: haluamme tarjota asiakkaillemme uusia tapoja menestyä. Me varmistamme, että pääset tavoitteisiisi ja saavutat konkreettisia tuloksia.

Palvelut, joilla onnistut

Kumppaninasi yritämme jatkuvasti luoda uusia mahdollisuuksia liiketoiminnallesi. Suurin osa ratkaisuistamme toimitamme palveluina, joten voit aina luottaa sujuvaan toimintaan ja parhaisiin tuloksiin. Palveluidemme ja moduuliemme avulla takaat, että rahoituspalveluliiketoimintasi toimii sujuvasti. Kevennämme taakkaasi ja tuomme varmuutta.

Modulaariset järjestelmät tuovat vapautta

Kanssamme voit unohtaa massiiviset järjestelmät, jotka sitovat toimintaasi ja rajoittavat mahdollisuuksiasi. Modulaarinen rakenne on kehitetty tukemaan työtäsi ja antamaan sinulle etulyöntiaseman. Voit valita sinulle sopivan ratkaisun juuri silloin kun sitä tarvitset. Meille myös sopii mainiosti, että integroit moduulejamme muiden toimittajien järjestelmien kanssa. Avoimuutemme asiakkaan suuntaan, selkeät käyttöliittymämme ja perusteellinen ohjeistuksemme tekevät integroinnista mutkatonta.

Nopeasti markkinoille

Jos olet malttamaton aloittamaan liiketoimintasi, me autamme sinut vauhtiin. Hetkessä muuttuvilla markkinoilla nopeat syövät hitaat. Kaikkien prosessiemme tavoitteena on saada sinut käynnistämään liiketoimintasi nopeammin ‒ huomattavasti nopeammin. Tiiviillä yhteistyöllä se onnistuu. Määrittelytyömme ulottuu aina kehitysvaiheeseen saakka: näin pääsemme alkuun vauhdikkaammin ja parannamme samalla tehokkuutta ja tarkkuutta.

Revenue

”Crosskeyn ratkaisut ovat liiketoimintamme perusta”

Iikka Kuosa, SVP, Business Development ja IT, S-Pankki

2015 Vuoden paras IT-projekti
99.9 % Toteutunut käytettävyys
3M + Loppuasiakasta
PCI DSS sertifioitu
ISO 9001: 2015 sertifioitu

Kehitämme yhdessä

Järjestelmäsi jokaisen yksityiskohdan ja meidän palveluidemme on tuettava liiketoimintaasi ja sen tavoitteita. Tiivis kumppanuus kanssasi onkin meille kaikkein tärkeintä. Saat meiltä säännöllisesti tietoa, ja saat myös uudet ominaisuudet käyttöösi heti niiden valmistuttua. Yhteistyöllä taataan ripeä toimitus ja hyvä lopputulos.

Valmiina tulevaisuuteen? Me olemme.

Joustavaa yhteistyötä

Crosskeyn kanssa et jää jumiin. Palveluidemme ja moduuliemme integrointi muiden toimittajien järjestelmien kanssa on helppoa. Mihin haluatkin järjestelmäsi kykenevän tulevaisuudessa, se onnistuu avullamme.

Nykyaikainen sovellusalusta

Käyttämällä viimeisintä tekniikkaa varmistamme, että saat kilpailuedun ja pääset hyötymään alan uusimmista mahdollisuuksista. Tekniikkamme toimivuus on todettu käytännössä ja olemme valmiina tukemaan liiketoimintaasi.

Valmiina kasvuun

Rakenna. Kasva. Sopeuta. Laajenna. Joustavat järjestelmämme on suunniteltu tosielämän liiketoimintaa varten. Ymmärrämme, että työssäsi voi olla useita erilaisia lähtökohtia ja tarpeesi voivat muuttua erittäin nopeasti. Avullamme pysyt aina askeleen edellä.

Luottamus on tärkeintä

Alamme perustuu luottamukseen ja maineeseen. Siksi suhtaudumme asiakkaidemme tarpeisiin vakavasti ja täytämme vaatimukset virheettömästi. Tunnemme pankkialan läpikotaisin, siksi olemme myös turvallisuuskysymysten asiantuntijoita. Crosskey on alan paras ennakoimaan uhkia ja haavoittuvuuksia sekä varautumaan niihin.

PCI DSS -sertifioitu 96 vuoden kokemus pankkialalta Säännölliset turvallisuus- ja riskinarvioinnit Jatkuva turvallisuuden seuranta ja uhkien kartoittaminen
Alexander Aminoff

Alexander Aminoff

Sales & Marketing Director

    Olen samaa mieltä siitä, että Crosskey rekisteröi edellä mainitut tiedot ja antaa minulle tietoja palveluista ja tuotteista sähköpostitse.