Takaisin uutisiin
10 lokakuun, 2019 Uutiset

Komplett Bank on valmis PSD2-direktiivin aikaan Crosskeyn ratkaisun ansiosta

EU:n toinen maksupalveludirektiivi mullistaa rahoitusmarkkinoiden tulevaisuuden. Komplett Bank halusi valmistautua uusiin vaatimuksiin ja tilasi ratkaisun 15-vuotiaalta Crosskeylta.

 

Syyskuun 14. päivä on rahoitusmarkkinoiden uuden ajan merkkipaalu. Siitä päivästä alkaen Euroopan unionin pankkien on täytettävä toisen maksupalveludirektiivin (PSD2) vaatimukset ja tarjottava kolmansille osapuolille turvallinen pääsy maksutileihin. Komplett Bank kääntyi Crosskeyn puoleen voidakseen täyttää uudet vaatimukset. Ensimmäinen askel oli uuden pilvipohjaisen alustan esittely.
– Yhtiö tarvitsi PSD2-direktiivin mukaisen ratkaisun, joka voidaan integroida pankin perusjärjestelmään. Uusi alustamme sopi tähän tarkoitukseen täydellisesti, ja olemme iloisia saadessamme Komplett Bankista uuden asiakkaan, Crosskeyn Business Development Manager Fraenk Andersson  kertoo.

 

Crosskeyn alusta tulee pankin käyttöön Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Se tarjoaa Komplett Bankille myös mahdollisuuden kehittää ja tarjota muita palveluita, kerätä tietoa tai käynnistää maksuja muissa pankeissa.
– Crosskeyn tietämys PSD2-maksupalveludirektiivistä ja Open Banking -standardeista on erinomainen, ja luotamme siihen, että valitsimme oikean toimittajan. Ratkaisut mahdollistavat omien palveluidemme integroinnin API-rajapinnan kautta, ja haluamme hyödyntää Crosskeyn osaamista alustan päälle rakennettavien palvelujen kehittämiseen, Komplett Bankin Kristian Tovsen sanoo.

Tietoja Crosskeysta

Crosskey tarjoaa modulaarisia palveluita ja järjestelmiä pankkitoimintaan, korttimaksuihin ja pääomamarkkinoille. Yhtiön yli 250 työntekijää huolehtivat Ålandsbankenin, Marginalen Bankin ja S-Pankin kaltaisista tyytyväisistä asiakkaista Tukholmassa, Maarianhaminassa, Turussa ja Helsingissä. Crosskey pyrkii rakentamaan kestäviä ratkaisuja, joilla on positiivinen ympäristövaikutus.

 

Tietoja Komplett Bankista
Komplett Bank on norjalainen pankki, joka tarjoaa vakuudetonta rahoitusta luottokelpoisuusvaatimukset täyttäville kuluttajille. Pankki perustettiin vuonna 2014, ja sen pääkonttori on Norjan Lysakerissa.

Yhteyshenkilö:

Fraenk Andersson

Business Development Manager, fraenk.andersson@crosskey.fi, +358 204 291 325

Share to Facebook Share to Twitter