Open Banking – PSD2 palvelunaLataa whitepaper

Samalla kertaa sekä avoimia että varmoja, edistyksellisiä ja helppokäyttöisiä palveluita

 

Crosskeyn kokonaisvaltaiseen Open Banking-strategiaan kuuluva PSD2-palvelu helpottaa olennaisesti PSD2-yhteensopivuusprosessia. Ratkaisumme on pankille huoleton vaihtoehto suurille integraatiohankkeille. Pilvipalvelulla ei ole licensi- tai implementaatiokustannuksia.

 

Lataa whitepaper Crosskeyn API:t

 

 

Turvallisuus ja helppous ennen kaikkea

Crosskeyn Open Banking-palvelussa turvallisuusarkkitehtuuri jakautuu vyöhykkeisiin siten, että jokainen kolmen eri toimijaosapuolen (pankkiasiakas, pankki ja kolmas osapuoli) välinen tapahtuma on uniikki.

Olemme pyrkineet luomaan palvelun, jonka käyttöönotto on juuri niin helppoa kuin lupaamme sen olevan. Kukaan ei halua sitoa resurssejaan pitkiin integraatiohankkeisiin.

 

Yhteistyökumppanina Crosskey

Pohjoismaisena pankkijärjestelmätoimittajana turvallisuus ja käytettävyys ovat meille itsestäänselvyys. Samalla saavutamme kerta kerran jälkeen tiukimmatkin toimitusaikataulut.

Asiakaskuntaamme lukeutuu useita pohjoismaisia pankkeja. Teemme yhteistyötä myös fintech-yritysten kanssa. Vahvat asiakassuhteemme varmistavat jatkokehityksen korkean laadun.

Asiakaspohjamme kattaa yli kolme miljoonaa pankkiasiakasta. Vuoden kuluessa heille tarjoutuu mahdollisuus antaa hyväksyntänsä henkilökohtaisten finanssitietojensa jakamiseen.