Takaisin ratkaisuihin
Ratkaisut
Pääomamarkkinat

Pääomamarkkinat

Autamme sinua kehittämään tehokkaampia liiketoimintaprosesseja luomalla ratkaisuja, jotka tukevat täysin automaattista käsittelyä (STP) ja koko liiketoiminnan virtauksen automaatiota ‒ Front Officesta (toimeksiantojen toteutus ja hallinta) Back Officeen ja raportointiin, sisältäen myös tapahtumien hallinnan ja joustavan integraation eri järjestelmiin.

Näin voit keskittyä ydinliiketoimintaasi paremmin ja palvella asiakkaitasi tehokkaammin. Tarjoamme ohjelmistojamme mm. palveluratkaisuina (SaaS), joten voit valita yhden, useita tai kaikki palvelumoduulimme tarpeidesi mukaan. Voit myös ulkoistaa Back Office -toiminnot Crosskeylle osittain tai kokonaan.

Tarjoamme kattavia liiketoiminnan ratkaisuja useille pääomamarkkinoiden toimialueille, kuten kaupankäyntiin, varallisuuden- ja salkunhoitoon sekä rahastojen hallintaan. Toiminnallisuuksiin kuuluu mm. toimeksiantojen hallinta, kauppojen toteutus ja selvitys, rahastojen arvolaskenta (NAV), salkun arvonmääritys sekä rahastoihin tai arvopapereihin liittyvien tuotteiden ja tapahtumien raportointi asiakkaille ja viranomaisille.

Ratkaisut
Share to Facebook Share to Linkedin
Stefan Eriksson

Stefan Eriksson

Sales & Key Account Management

  • Tel: +358 40 516 2898
  • E-mail: stefan.eriksson@crosskey.fi