Takaisin ratkaisuihin
Ratkaisut
Ratkaisut yrityksille

Ratkaisut yrityksille

Loppuasiakkaasi haluavat maksaa uusilla ja erilaisilla tavoilla. Sähköiset palvelut ovat monille ratkaisevan tärkeitä. Crosskeyn yritysratkaisut antavat loppuasiakkaille tarvittavat palvelut ja samalla yksinkertaistavat prosessejasi. Yritysverkkopankkitoimintomme helpottaa liiketoimintaasi.

ISO ISO20022 (PAIN) -yhteensopiva ratkaisumme mahdollistaa palkanmaksun, SEPA-maksut ja ulkomaanmaksut. Voit hakea tiliotteita ja viitetiedostoja päivittäin, samalla saldoja ja tapahtumia voidaan hakea reaaliajassa, mikä helpottaa liiketoiminnan hallintaa. Toiminto on standardin ISO20022 (CAMT) mukainen. Kaikki asiakasviestintä käsitellään uusimpien turvallisuusstandardien mukaisesti.

Lisäksi tarjoamme täydet verkkolaskun käsittelytoiminnot, kuten yritysten välisten ja kuluttajille suunnattujen verkkolaskujen lähetyksen ja vastaanottamisen. Käsittelemme myös loppuasiakkaiden valtuutuksia sekä pankin ja yritysasiakkaan välisiä sopimuksia.

Laaja sähköisten palveluiden valikoimamme sisältää verkkomaksut, joiden ansiosta loppuasiakas voi suorittaa maksut helposti ”maksupainikkeella”. Tuemme myös verkkomaksujen palautusta. Sähköisen tunnistautumispalvelumme perustuu FTN-standardiin. Loppuasiakkaat voivat tunnistautua esimerkiksi verohallinnon, postin ja tullin sivustolla. Sähköisen palkkapalvelumme avulla verkkopankin loppuasiakkaat voivat vastaanottaa palkkakuittinsa sähköisesti. Palveluntarjoaja säilyttää palkkakuitit, ja ne ovat helposti saatavilla verkossa. Tuemme myös konsernitilirakenteiden luomista, mikä helpottaa päivittäistä maksuvalmiuden hallintaa.

 

Ratkaisut
Share to Facebook Share to Linkedin
Alexander Aminoff

Alexander Aminoff

Sales & Marketing Director

  • Tel: +46 72 587 39 60
  • E-mail: alexander.aminoff@crosskey.se