Takaisin ratkaisuihin
Ratkaisut
Lainat ja luotot

Lainat ja luotot

Kannattava lainaaminen ja luototus riippuvat asiakkaiden luotettavasta arvioinnista ja helposta luottopäätösprosessista. Tehokas ja automaattinen luottohakemuksen hyväksymisprosessimme on mainio pohja menestyvälle liiketoiminnalle. Hallitsemme koko luototusprosessin hakemuksesta laskutukseen ja takaisinmaksuun.

Pyrimme tekemään luottopäätösprosessista ja luoton elinkaaresta mahdollisimman käyttäjäystävällisen. Varmistamme esimerkiksi, ettei samoja tietoja tarvitse antaa useammin kuin kerran. Tämä pienentää tietojen poikkeamiin liittyviä riskejä ja poistaa turhaa työtä. Luottoprosessimme ovat käytettävissä palvelupisteissä sekä internet- ja intranetsovelluksissa.

Ratkaisumme käsittelee useita tuotetyyppejä mukaan lukien vakuudelliset lainat ja vakuudettomat lainat. Laina- ja luottotuotteemme voidaan liittää useisiin erilaisiin takaisinmaksusuunnitelmiin ja korkolaskelmiin. Meillä on myös toimiva vakuudenhallintajärjestelmä, joka on välttämätön vakuudellisten lainojen tarjoamiseen asiakkaillesi. Tuemme standardoituja riskienhallinta ja luottoarviointimenetelmiä ja järjestelmämme on IRB-yheensopiva.

Ratkaisut
Share to Facebook Share to Linkedin
Stefan Eriksson

Stefan Eriksson

Sales & Key Account Management

  • Tel: +358 40 516 2898
  • E-mail: stefan.eriksson@crosskey.fi