Takaisin ratkaisuihin
Ratkaisut
Tunnistautuminen

Tunnistautuminen

Anna asiakkaidesi tunnistautua vaivattomasti ja turvallisesti C°ID -palvelun avulla

Mobiililaitteilla hoidetaan yhä enemmän asioita, turvallisuusvaatimukset kasvavat ja yhä useammat palvelut vaativat turvallista tunnistautumista. Älä siis ylläty, jos asiakkaasi eivät enää kirjaudu palveluusi yhtä usein kuin ennen.

Mutta meillä on ratkaisu.

Crosskeyn turvallisen tunnistautumisen varmistavan C°ID -ratkaisun avulla voit olla varma siitä, että asiakkaasi jatkavat palveluusi kirjautumista – koska se sujuu niin näppärästi. Ja C°ID toimii kaikilla kanavilla – sovelluksissa, verkossa, call center -palveluissa tai myymälöissä.

Lisäksi C°ID -ratkaisu on varustettu vahvoilla turvallisuustoiminnoilla.

– Kun integroimme C°ID:n sovellukseen, suojaamme samalla koko sovelluksen, emme ainoastaan tunnistusmoduulia. C°ID kokoaa kaikki tärkeät tiedot käyttäjän laitteesta, esimerkiksi onko se reititetty, jailbreakattu tai joutunut injektoidun koodin kohteeksi, kertoo Fraenk Andersson, yrityksen Business Development Manager.

C°ID:n moninkertaisen tunnistustoiminnon ansiosta tunnistautuminen on käyttäjille nyt helpompaa kuin koskaan – ilman koodinlukijaa tai kooditaulukkoa. Prosessi toimii erityisen yksinkertaisesti, jos asiakkaan mobiililaite tukee biometristä tunnistusta. C°ID on myös operaattorista ja maasta riippumaton.

– Toinen ominaisuus, josta tulee nähdäksemme aina vain tärkeämpi, on asiakkaan kyky hallinnoida useita laitteita. C°ID:n kautta hän voi ohjata esimerkiksi matkapuhelintaan ja tablettiaan, ja jos toinen niistä häviää, se voidaan lukita toisesta laitteesta käsin, sanoo Fraenk Andersson.

C°ID lyhyesti:

  • Kanavasta riippumaton ratkaisu toistuvaan tunnistamiseen.
  • Moninkertainen tunnistus takaa parhaan turvallisuuden.
  • Houkutteleva käyttäjäkokemus.
  • Suojaa myös sovelluksia muun muassa haittaohjelmilta.
  • Integroidaan täydellisesti sovelluksen tavaramerkkiin.

 

C-ID WHITEPAPER

Ratkaisut
Share to Facebook Share to Linkedin
Stefan Eriksson

Stefan Eriksson

Sales & Key Account Management

  • Tel: +358 40 516 2898
  • E-mail: stefan.eriksson@crosskey.fi