Takaisin uutisiin
26 lokakuun, 2021 Uutiset

S-Pankki ja Crosskey jatkavat ja laajentavat yhteistyötään uuden sopimuksen myötä

S-Pankki ja Crosskey ovat jatkaneet yhteistyötään ja allekirjoittaneet uuden monivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimus on jatkoa aiemmalle, vuonna 2005 allekirjoitetulle yhteistyösopimukselle, ja se koskee nyt kaikkia Crosskeyn pankkiratkaisuja. Yhtiöt jatkoivat sopimustaan nyt toista kertaa.

”Yhteistyö pitkäaikaisen strategisen kumppanimme Crosskeyn kanssa vahvistaa asemiamme entisestään. Crosskeyn lujan sitoutumisen ja luotettavuuden ansiosta voimme tarjota kolmelle miljoonalle asiakkaallemme helppokäyttöisiä, tasavertaisia ja vastuullisia pankkipalveluja. Jatkamme ja laajennamme yhteistyötämme jatkossakin ja kehitämme hyvin toimivaa kumppanuuttamme vieläkin paremmaksi”, sanoo Iikka Kuosa, strategiasta, tuotteista ja IT:stä vastaava johtaja S-Pankista.

S-Pankki on Suomen suurimpia pankkeja. Sillä on yli 3,1 miljoonaa asiakasta, joilla on käytössään 2,5 miljoonaa maksukorttia ja 2,1 miljoonaa verkkopankkitunnusta.

Crosskey on saanut alkunsa Pohjoismaiden luotetuimpiin rahoituslaitoksiin kuuluvasta Ålandsbankenista. Sillä on laajaa kokemusta ja asiantuntemusta teknisistä integraatioratkaisuista, joita se tuottaa alueen merkittävimmille pankkialan ja finanssiteknologian toimijoille. Crosskey on Open Banking -strategioiden asiantuntija, joka tarjoaa yritysarvoa kasvattavia hallinto- ja vaatimustenmukaisuusratkaisuja.

”Olemme todella iloisia yhteistyösopimuksemme uusimisesta pitkäaikaisen asiakkaamme S-Pankin kanssa. Olemme tehneet läheistä yhteistyötä siitä asti, kun S- Pankki aloitti toimintansa. Olemme olleet etuoikeutettuja saadessamme tukea S- Pankkia, kun se on kehittynyt yhdeksi Suomen suurimmista ja arvostetuimmista pankeista. Pidämme yhteistyötämme S-Pankin kanssa edelleen suuressa arvossa”, sanoo Crosskeyn toimitusjohtaja Niclas Södergård.

Yhteistyön jatkumisen myötä Crosskey vahvistaa asemaansa yhtenä Suomen johtavista rahoitusalan IT-ratkaisujen tarjoajista. Crosskeyllä on yli 3,5 miljoonaa loppuasiakasta, joita se palvelee IT-järjestelmillään.

Lisätietoja:

Niclas Södergård, toimitusjohtaja, Crosskey, p. 0204 29 18 28,

niclas.sodergard@crosskey.fi

Iikka Kuosa, johtaja, strategia, tuotteet ja IT, S-Pankki, p. 040 522 19 97,

iikka.kuosa@s-pankki.fi

Share to Facebook Share to Twitter