Takaisin uutisiin
13 joulukuun, 2018 Uutiset

Tervetuloa uusi asiakkaamme Garantum

Varainhoitaja Garantum ja Crosskey ovat allekirjoittaneet sopimuksen Garantumin liittymisestä uutena asiakkaana Crosskeyn uuteen varainhoitoratkaisuun.

Garantum on puolentoista vuoden sisällä jo kolmas asiakas, joka liittyy Crosskeyn varainhoitoalustaan Ruotsissa. Alusta perustuu Model IT:n kehittämään OneFactor varainhoitojärjestelmään. Sopimus on monivuotinen.

Sopimuksen myötä Garantum liittyy Ålandsbankenin ja Indecapin seuraan Crosskeyn varainhoitopalveluun Ruotsissa.

”Meillä on markkinoiden uudenaikaisin ja joustavin järjestelmä, joka on helppo ja nopea ottaa käyttöön. Garantumin liittyminen alustaan vahvistaa, että ratkaisuillemme löytyy kysyntää markkinoilla. Odotan innolla pitkää ja antoisaa yhteistyötä”, kommentoi Johan Dahlström, Crosskeyn toimialajohtaja.

”Olemme työskennelleet tiiviisti yhdessä Garantumin kanssa kahden vuoden ajan räätälöidyn konseptin luomiseksi. Ratkaisumme tukee Garantumin liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. On suuri ilo päästä toteuttamaan tätä käytännössä” sanoo Eva Thelin, Crosskeyn varainhoitoalan strategi.

Crosskeyn ja Garantumin välinen sopimus on monivuotinen. Se mahdollistaa alustan toiminnallisuuksien toimittamisen Garantumille vaiheittain. 

”Yhteistyö Crosskeyn kanssa avaa aivan uusia mahdollisuuksia Garantumille kehittää huomisen ratkaisuja varainhoitoon ja pitkäaikaissäästämiseen. Tiivistetysti voidaan todeta, että jätämme vanhan taakse ja otamme suuren askeleen kohti tulevaisuutta”, sanoo Mikael Axelsson, Garantum Fondkommissionin toimitusjohtaja.

Faktaa Crosskeysta

Crosskey toimittaa modulaarisia palveluita ja järjestelmiä pankki-, kortti- ja varainhoitoaloille. Noin 240 työntekijää pitävät huolta tyytyväisistä asiakkaista kuten mm. S-Pankista ja Ålandsbankenista. Crosskeylla on toimistot Helsingissä, Turussa, Maarianhaminassa ja Tukholmassa.

Faktaa Garantumista

Garantum Fondkommission AB perustettiin vuonna 2004 ja se on yksityisomisteinen. Garantum on Ruotsin suurin strukturoitujen tuotteiden tarjoaja. Garantumin tarjoama kattaa kaikki rahoitusinstrumentit ja palvelut modernin varainhoitoalustan tuella. Garantumilla on toimistot Tukholmassa, Helsingissä ja Oslossa.

Faktaa Model IT:stä

Model IT on teknologiayritys, joka tuottaa innovatiivisia ohjelmistoja ja palveluita finanssisektorille.

 

Lisätietoja antaa:

Johan Dahlström

Capital Markets-toimialan johtaja

+46 (0)72 535 42 56

johan.dahlstrom@crosskey.se

Share to Facebook Share to Twitter