Ura ja kehittyminen

Loistoalku tiimin uusille jäsenille

Perehdytyskurssimme avulla pääset vauhdilla alkuun. Kurssilla opit Crosskeystä kaiken: keitä olemme, miten toimimme ja mitkä ovat arvomme. Saat henkilökohtaista opastusta omalta mentoriltasi. Koulutuksessa käydään läpi myös ketterät menetelmämme ja työkalumme. Jatkokoulutus riippuu roolistasi ja tehtävistäsi.

Jatkuvaa urakehitystä
Kehitämme osaamistamme jatkuvasti erilaisilla koulutustapahtumilla. Säännöllisessä kehityskeskustelussa pääset juttelemaan esimiehesi kanssa tarpeistasi, jotka voivat edellyttää tiettyjä koulutuksia, mentorointia tai muita tärkeitä toimenpiteitä. Tavoitteena on sovittaa kehitystarpeesi yhteen Crosskeyn tavoitteiden kanssa.

Urapolut: erikoisasiantuntija tai esimies
Tarjoamme useita erilaisia pankki-, verkkopankki-, pääomamarkkina-, kortti-, mobiilimaksu-, IT- ja hallintopalveluita. Sen ansiosta voit kehittyä meillä usean osa-alueen asiantuntijaksi. Mottomme on ”oikea henkilö oikeaan tehtävään”. Siksi tarjoamme kahta erilaista uravaihtoehtoa: erikoisasiantuntija tai esimies. Joitakin motivoi asiantuntemuksensa kehittäminen ja tietyn alueen syvällinen hallitseminen, kun taas toiset ovat intohimoisia valmentajia ja haluavat auttaa muita kasvamaan ja kehittymään. Crosskey haluaa olla houkutteleva työpaikka molemmille.

Tule meille harjoittelijaksi
Tarjoamme harjoittelupaikkoja ja mahdollisuuden opinnäytteen suorittamiseen osana alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa. Mentorointiohjelmamme varmistaa, että saat kokemuksesta kaiken irti. Harjoittelijana saat soveltaa oppimaasi käytännössä ja saat rutkasti urasi kannalta tärkeää kokemusta.