Tillbaka till nyheterna
oktober 24, 2019 Nyheter

Crosskey välkomnar Fair Investments som ny kund på sin SaaS-tjänst för
Capital Markets!

Kapitalförvaltaren Fair Investments och Crosskey har undertecknat ett avtal där Fair Investments ansluter sig som kund till Crosskeys nya SaaS-baserade kapitalmarknads-erbjudande.

– Samarbetet med Crosskey öppnar för ett genuint partnerskap, inte bara en vanlig systemlösning, säger Maria Sterner, VD Fair Investments.
– 
Plattformen effektiviserar våra interna processer och flyttar kundupplevelsen och vår administration flera steg framåt och det innebär också att vi effektivt kan administrera den fond vi lanserar på nyåret, säger Karin Toolanen, CFO och chef för Backoffice.
– En starkt bidragande orsak till att vi valde Crosskey som partner i detta beslut var att de kunde erbjuda en plattform som matchar bolagets och kundernas behov,
säger Johan Bynélius, ansvarig förvaltare och grundare till bolaget.

Styrkebesked för båda parter

– Det är inspirerande att tillsammans med Fair Investments få implementera Crosskeys lösning och därigenom göra det möjligt för Fair Investments att leverera sina tjänster till kund på ett effektivare sätt. I förlängningen skapar det nya möjligheter för utveckling av framtida tjänster, säger Eva Thelin, strateg för Crosskeys kapitalmarknadserbjudande.
– Det är naturligtvis motiverande för oss att även Fair Investments väljer Crosskey. Den effektiva implementationen som vi nu tillsammans genomför är ett styrkebesked för båda organisationerna och en tydlig indikation på ett långt och positivt samarbete.
Crosskey ser nu fram emot att leverera värde till Fair Investments
, kommenterar Johan Dahlström, chef för Crosskeys kapitalmarknadserbjudande.

Om Fair Investments

FAIR Investments är ett värdepappersbolag som erbjuder kapitalförvaltning och som är FAIR i bemärkelsen rättvis. Bolaget väljer bort branschens traditionella avgiftsstrukturer med fasta avgifter för att istället skapa gemensamma intressen med sina kunder.

Om Crosskey

Crosskey, som firar 15 år som bolag, levererar tjänster och system för verksamheter inom bank, kort och kapitalmarknad. Mer än 250 anställda tar hand om nöjda kunder från Crosskeys kontor i Stockholm, Mariehamn, Åbo och Helsingfors. Crosskey strävar efter hållbara lösningar som har en positiv inverkan på miljön.

Om Model IT

Lösningen är baserad på Wealth Management-plattformen OneFactor som utvecklats av företaget Model IT.

Mer information

Johan Dahlström
Head of Capital Markets

+46 (0)72 535 42 56
johan.dahlstrom@crosskey.se

Share to Facebook Share to Twitter