Tillbaka till lösningar
Lösningar
Identifiering

Identifiering

Låt dina kunder identifiera sig enkelt och säkert med C°ID

Mer ärenden ska göras på mobilen, säkerhetskraven ökar och allt fler tjänster kräver säker identifiering. Så bli inte förvånad om dina kunder inte längre loggar in så ofta.

Men vi har en lösning.

Med Crosskeys tjänst C°ID för säker identifiering kan du räkna med att dina kunder fortsätter logga in – det går ju så enkelt. Och C°ID fungerar i alla kanaler – appen, webben, Call Center eller butiken.

Dessutom kommer C°ID med ett extra starkt säkerhetsskal.

När vi integrerar C°ID i en app skyddar vi hela appen, inte bara identifieringsmodulen. C°ID fångar upp all viktig information om användarens enhet, till exempel om den är rootad, jailbreakad eller har drabbats av injicerad kod, säger Fraenk Andersson som är Business Development Manager.

För användaren innebär flerfaktorautentiseringen i C°ID att det är ännu enklare än någonsin att identifiera sig – utan koddosa eller kodtabell. Processen blir särskilt enkel om kundens mobila enhet stöder biometrisk identifikation. C°ID är också operatörs- och landsoberoende.

– En annan egenskap som vi ser att blir allt viktigare är kundens möjlighet att själv administrera flera enheter. Via C°ID kan hon styra exempelvis sin mobil och surfplatta; om den ena kommer bort kan man göra en spärrning från den andra enheten, säger Fraenk Andersson.

C°ID i korthet:

  • Kanaloberoende lösning för återkommande identifiering.
  • Flerfaktorautentisering för högsta säkerhet.
  • Tilltalande användarupplevelse.
  • Skyddar även appen mot bland annat skadlig programvara.
  • Integreras fullständigt i appens varumärke.

 

C-ID WHITEPAPER

Lösningar
Share to Facebook Share to Linkedin
Stefan Eriksson

Stefan Eriksson

Sales & Key Account Management

  • Tel: +358 40 516 2898
  • E-mail: stefan.eriksson@crosskey.fi