Tillbaka till nyheterna
augusti 25, 2023 Nyheter

Mangold Fondkommission väljer integrerad Investment Management-lösning från Crosskey

Mangold Fondkommission har tecknat ett avtal för användning av Crosskeys SaaS-baserade tjänst för Förmögenhetsförvaltning och Kapitalmarknad. Crosskey ersätter därmed befintliga lösningar från andra leverantörer och ett flertal egenutvecklade komponenter.

“Vi är hedrade och glada att Mangold utsett Crosskey till leverantör av sin nästa generations affärsstödsplattform. Tjänsteplattformen kommer göra det möjligt för Mangold att ytterligare automatisera och integrera flera affärsprocesser samt konsolidera dem på en och samma plattform. Detta medför en ökad kostnadseffektivisering och en snabbare utveckling av affären för Mangold på både kort och lång sikt. Vi ser med spänning fram emot att fortsätta vår gemensamma resa tillsammans med Mangold” – säger Eva Thelin, Business Area Manager, Crosskey Capital Markets.

”Vi på Mangold Fondkommission är väldigt nöjda med vårt val av Crosskeys SaaS-baserade tjänst för Förmögenhetsförvaltning och Kapitalmarknad som vår integrerade Investment Management lösning. Plattformen gör det möjligt för oss att ytterligare automatisera och integrera våra processer, viket resulterar i såväl kostnads effektivisering som ökad flexibilitet i vår fortsatta affärsutveckling. Vi är glada över att arbeta med Crosskey och ser framemot ett framgångsrikt samarbete” – säger David Jansson, COO på Mangold Fondkommission.

Mangold erbjuder finansiella tjänster inom Investment Banking och Private Banking till företag, institutioner och privatpersoner. Mangold är medlem på Nasdaq Stockholm, Nasdaq Helsinki, Nasdaq Copenhagen, BX Swiss, Spotlight Stock Market, och Nordic Growth Market samt derivatmedlem på Nasdaq Stockholm. Dessutom är Mangold både clearingmedlem och emissionsinstitut hos Euroclear Sweden. Mangold är listade på Nasdaq Stockholm Main Market med symbol MANG.

Crosskey kombinerar storskalig IT-förmåga med flexibilitet, engagemang och en personlig touch. Vi hjälper våra kunder att snabbt och enkelt generera nya intäkter från finansiella tjänster. Våra lösningar är öppna för din maximala flexibilitet. Vår expertis omfattar allt från traditionella banktjänster till eBanking, kort-och mobilbetalningar, kapitalmarknad och OpenBanking. Vi är ett dotterbolag till Ålandsbanken med kontor i Mariehamn, Stockholm, Helsingfors och Åbo.

För mer information

David Jansson, COO, Mangold Fondkommission, tel. + 46 70305 7748, david.jansson@mangold.se
Eva Thelin, Affärsområdeschef, Crosskey Capital Markets, tel.+ 46 (0) 73023 7110, eva.thelin@crosskey.se

Share to Facebook Share to Twitter