Tillbaka till nyheterna
december 30, 2015 Nyheter

Svenskt nyförvärv till Helsingforskontoret

En av Crosskeys senaste rekryteringar heter Monika Liikamaa. Från det nya kontoret i Vanda utanför Helsingfors ska hon hjälpa företaget att fortsätta utveckla erbjudandet på den finska marknaden.

Monika Liikamaa har lång erfarenhet av banking och IT. Konsult på Cap Gemini, IT-chef på Telia, egenföretagare och CIO på S-banken är några av henne tidigare meriter. Nu ska hon som ny direktör för Card Solutions stärka Crosskeys erbjudande i Finland och ansvara för kunderna på fastlandet.

– Det händer mycket inom kort just nu. Utvecklingen är väldigt intressant och omfattar många utmaningar, säger Monika Liikamaa.

Förstår marknaden
Monika Liikamaa kommer närmast från tjänsten som CIO på S-banken. Med lång erfarenhet från kundsidan har hon stor förståelse för marknadens krav – något som möjliggör ett mer proaktivt arbetssätt.

– Crosskey är jämförelsevis ett ganska litet bolag, men med stora kunder. Jag har en mycket bra bild av vilka krav och behov de står inför.

Enklare att bedriva bank
Nu har Monika full fokus på att fortsätta göra det enklare för både befintliga och nya kunder att bedriva bankverksamhet. Hennes mål är tydligt – Crosskey ska vara ”top of mind” bland nordiska företag som ska starta bank eller byta banksystem.

– När det gäller vår kortprodukt kan vi konkurrera med vem som helst, var som helst. Och målet är så klart att fortsätta växa, även i Finland.

Läs mer om Monika Liikamaa på LinkedIn.

Share to Facebook Share to Twitter