Tillbaka till nyheterna
december 30, 2015 På nyheterna

Tapiola Bank förlänger samarbetet med Crosskey

Samarbetet mellan Crosskey och Tapiola Bank inleddes under 2002. Idag har de båda parterna tecknat ett nytt avtal som löper under de kommande fem åren.

Det nya avtalet innebär att Tapiola Bank under de närmsta fem åren fortsätter att använda Crosskeys kompletta produktportfölj, som omfattar allt från basbank, betalningar och kapitalmarknadssystem till kortsystem och internetbank.

– Att vi förlänger samarbetet betyder givetvis att vi är mycket nöjda med Crosskey som partner. Framför allt värdesätter vi att de utvecklar innovativa banklösningar i linje med våra kunders behov, säger Harri Lauslahti, vd på Tapiola Bank.

Tapiola Bank är en modern bank med flertalet konto- och korttjänster samt professionell rådgivning för låne- och placeringsärenden. Med service på internet, per telefon och på kontor runt om i Finland riktar man sig huvudsakligen till privatkunder.

Prisad internetbank
Tapiola Bank får regelbundet positiv respons på sin internetbank från användarna. Dessutom placerade sig banken i toppen av den omfattande undersökning av finska bankers internettjänster, som genomfördes av tidningen MikroPC i maj 2010.

– Givetvis en fjäder i hatten för Crosskey som utvecklat internettjänsten, säger Harri Lauslahti, vd på Tapiola Bank.

– Med våra moderna tjänster och produkter är jag övertygad om att vi kommer fortsätta att hjälpa Tapiola Bank att bedriva lönsam bankverksamhet även i framtiden, säger Carita Weiss, vd på Crosskey.

Om Crosskey Banking Solutions
Crosskey Banking Solutions utvecklar, levererar och förvaltar finansiella banklösningar. Crosskeys uppdrag är att göra det enklare för banker att bli framgångsrika med IT-lösningar som omfattar samtliga delar i ett banksystem oavsett distributionskanal. Crosskey är ett helägt dotterbolag till Ålandsbanken Abp och har i dagsläget drygt 200 medarbetare. Huvudkontoret finns i Mariehamn med lokalkontor i Stockholm, Helsingfors och Åbo. Crosskey inriktar sig i huvudsak på den nordiska marknaden och bland Crosskeys kunder finns Ålandsbanken, Tapiola Bank, S-bank och DnB NOR.

Share to Facebook Share to Twitter