Tillbaka till nyheterna
december 30, 2015 Nyheter

Ulf Kurtén ny chef för Capital Markets

Ulf
Ulf Kurtén
har utnämnts till Affärsområdeschef för Capital Markets och till medlem av ledningsgruppen från och med januari 2015. Ulf tar över efter Pekka Virtanen som har valt att gå vidare med nya utmaningar utanför Crosskey.

Ulf har under sin karriär jobbat i ett flertal chefspositioner och har ett brett kontaktnät på den finska kapitalmarknaden. Ulf kommer närmast från en position som IT-chef på Nord Pool Spot (Nordiska elbörsen) och har tidigare haft olika chefsbefattningar, bland annat på Alfred Berg (ABN Amro Bank) samt varit chef för IT förvaltning på Aktia.

”Crosskey befinner sig just nu i en spännande utvecklingsfas inom Capital Markets. Efter att teamen har jobbat med att utveckla den helt nya plattformen inom området är tjänsterna nu klara för en bredare distribution. Både de pågående projekten och den framåtseende, entusiastiska personalen har redan under de första dagarna visat att mitt val att komma till Crosskey är rätt. Crosskey kommer att vara en vinnare i det här segmentet och jag ser fram emot att föra fram budskapet till marknaden tillsammans med Crosskeys övriga utbud”.

Läs mer om Ulf på LinkedIn: fi.linkedin.com/in/kurtenulf/

Share to Facebook Share to Twitter