Tillsammans skapar vi nya affärsmöjligheter

Att skära kostnader är ett vanligt fokus inom IT. Samtidigt är vi helt förvissade om att varaktig framgång också kräver förmågan att generera nya intäkter. Det här är en av Crosskeys främsta styrkor: vi förstår hur affärer skapas och vi ser till att saker händer. Vi har utformat vårt utbud och vårt sätt att arbeta med ett tydligt syfte: att göra det möjligt för dig att skapa nya intäktsströmmar och bygga vidare på dina framgångar. Oavsett vilka ambitioner du har, hjälper vi dig att förvandla dem till lönsamma affärer.

Tjänster som ger resultat

Crosskey är en partner som kontinuerligt kan addera värde till ditt företag. Vi bryr oss inte enbart om teknik – för oss handlar allt om vad tekniken möjliggör. Vi erbjuder de flesta av våra lösningar som en tjänst, så att du alltid kan förlita dig på en problemfri drift med optimala resultat. Dessutom erbjuder vi ett antal modulbaserade backoffice-tjänster, som säkrar optimal prestanda inom dina finanstjänsters nyckelområden. Vi lättar på bördan och ökar driftsäkerheten.

Modulbaserade system för total frihet

Glöm stelbenta system som låser in dig och begränsar dina möjligheter. Vår modulstruktur är gjord för att stödja dina specifika affärsbehov och ge dig konkurrensfördelar. Du får det bästa av två världar – en förstklassig teknisk lösning kombinerad med friheten att själv välja exakt den funktionalitet du behöver, när du behöver den. Vill du integrera våra moduler med system från andra leverantörer? Det är bara att göra; transparens, väldefinierade gränssnitt och en relevant och uppdaterad dokumentation gör integrationen enkel.

Marknaden väntar inte: 
få fart på affärerna direkt

Ivrig att komma igång med nya affärer? Det ska du vara! Om du inte är först ut på en snabbrörlig marknad kan det vara för sent; så ser verkligheten ut. Hela vår process är utformad för att du ska kunna komma ut på marknaden snabbare – mycket snabbare. Vi arbetar tätt tillsammans med dig för att få saker att hända. Vår metod innebär också att arbetet med krav pågår in i utvecklingsfasen. På så sätt kan vi komma igång snabbare, samtidigt som vi löpande förbättrar effektiviteten och precisionen. Vi kommer också med regelbundna och täta releaser, så att du alltid har koll på när nya funktioner går live.

Revenue

”Crosskeys lösningar är grunden för vår verksamhet”

Iikka Kuosa, SVP, Business Development och IT, S-Pankki

2015 Årets IT-projekt
99.9 % Systemtillgänglighet
3M + Slutanvändare
PCI DSS Certifierad
ISO 9001: 2015 Certifierad

Vi utvecklar tillsammans

IT-system och -tjänster handlar om människor och affärer. Varje liten detalj i ditt system och i våra tjänster måste stödja dina affärsmål och din verksamhet. Det är därför vi prioriterar ett nära samarbete med dig. Kommunikation är nyckeln – du hålls i loopen genom hela processen, något som påskyndar leveransen och garanterar ett gott resultat.

Redo för framtiden? Det är vi.

Öppna för affärer

Med Crosskey behöver du aldrig känna dig inlåst; vi öppnar upp för nya möjligheter. Vi gör det enkelt att integrera våra lösningar och tjänster med andra system, även om de skapats av andra leverantörer. Oavsett vad du förväntar dig av ditt system framöver, kommer det att kunna anpassas och vidareutvecklas.

Modern plattform

Vi använder den senaste tekniken för att ge dig precis det som krävs för att lyckas och för att kunna fånga nya affärsmöjligheter. Vår teknik är beprövad i skarpt läge och kommer att stödja din verksamhet långt in i framtiden.

Beredda på tillväxt

Bygg. Väx. Anpassa. Expandera. Våra flexibla, modulbaserade system och tjänster är utformade efter hur affärer fungerar på riktigt. Det finns många olika utgångspunkter och behoven kan ändras snabbt, men med våra system och tjänster ligger du alltid steget före.

Förtroende betyder allt

I en bransch som bygger på förtroende och rykte, är det livsviktigt att ha en partner som tar kundernas krav på allvar – och levererar utan att misslyckas. Vårt rika arv från bankvärlden ger oss expertkunskap när det gäller säkerhetsfrågor. När det handlar om att förutse sårbarheter och förbereda sig inför hot, finns det ingen leverantör som arbetar mer förebyggande eller är bättre rustad än Crosskey.

PCI DSS-certifierad 96-årig bakgrund inom bankvärlden Regelbundna säkerhets- och riskbedömningar Löpande säkerhetsmonitorering och hotanalys
Stefan Eriksson

Stefan Eriksson

Sales & Key Account Management

    Jag samtycker till att Crosskey registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl.