Tillbaka till nyheterna
januari 27, 2016 Nyheter

Victoria Sundberg ny Affärsområdeschef för Card & Mobile Payments

Victoria new

Victoria Sundberg har utnämnts till Affärområdeschef för Card & Mobile Payments och till medlem av ledningsgruppen från och med november 2015. Victoria tar över rollen efter Monika Liikamaa som har valt att gå vidare med nya utmaningar utanför Crosskey.

Victoria började sin karriär på Crosskey 2009 och kommer närmast från en position som Business Manager för affärsområdet Banking. Hon har haft ett flertal olika positioner inom Crosskey sedan 2009, med undantag för åren 2012-2013 när Victoria arbeta för Capgemini, och har levererat ett flertal stora och komplexa projekt med stor framgång, där det senaste var det lyckade migrationsprojektet mellan Lähi-Tapiola och S-bank.

”Jag startade min karriär på Crosskey för många år sedan som projektledare för det projekt som byggde det nuvarande Kortsystemet och nu får jag åter möjligheten att arbeta med de begåvade människorna bakom vårt moderna Korterbjudande. Crosskeys Kortsystem är en av marknadens modernaste kortutgivningsplattformar och erbjuder den flexibilitet som ett modernt kreditföretag kräver samt fullvärdiga API:er för integration och automation för att möjliggöra effektiva processer. Kortenheten är den snabbast växande enheten inom Crosskey och vårt erbjudande attraherar banker och finansiella intuitioner runt omkring i Norden. Jag ser verkligen fram emot denna resa” säger Victoria.

Share to Facebook Share to Twitter