Karriär och utveckling

En bra start för nya teammedlemmar
För att du ska komma igång så snabbt som möjligt, har vi utvecklat en introduktionskurs där du lär dig att allt om Crosskey – vilka vi är, vår kultur och våra värderingar. Du kommer att bli handledd av en personlig mentor. Utbildningen täcker även in vår agila arbetsmetod och våra verktyg. Efterföljande utbildning utformas efter din arbetsroll och dina arbetsuppgifter.

Fortlöpande karriärutveckling
Kompetensutveckling sker fortlöpande via olika typer av utbildningar och aktiviteter. På regelbundet inplanerade utvecklingsmöten, kommer du och din chef överens om dina utvecklingsbehov. Det kan exempelvis inkludera specifika kurser, mentorskap eller andra relevanta aktiviteter. Målet är att knyta ihop dina utvecklingsbehov med Crosskeys mål.

Karriärvägar: specialist eller chef
Vi har många olika tjänster inom Banking, eBanking, kapitalmarknader, kort- och mobilbetalningar, IT och förvaltning. Det här ger utmärkta möjligheter att utvecklas inom många interna områden. Vi arbetar enligt mottot ”rätt person på rätt plats”, vilket är skälet till att vi erbjuder två olika karriärvägar – som specialist eller chef. Några utvecklar och fördjupar sin kunskap och blir experter inom ett visst område, medan andra brinner för att leda och hjälpa andra att växa och utvecklas. Crosskey strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats för både specialister och ledare.

Bli trainee hos oss
Vi erbjuder trainee-platser kombinerade med möjligheten att skriva uppsats som en del av en kandidat- eller masterexamen. Genom vårt mentorprogram får du ut mesta möjliga av din praktik. Som trainee på Crosskey kan du tillämpa dina studier i praktiken, och få viktig kunskap och nödvändiga färdigheter att bygga din kommande karriär på.